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Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
고랭지 적응 콩 43개 품종의 해발고도별 이소플라본 함량 비교
한국육종학회지
2018 .01
비닐하우스 고설 재배 시설을 사용한 콩 식물체 생산효율 증가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Physiological Activity of Soybean Resources, Identification of the Relationship between Individual Isoflavone Derivatives and Genetic Traits, and Their Differences by Cultivation Year
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Aroma Active Compounds of Bulgogi Flavor is Produced by Continuous Reaction Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
품종별 검은콩 발효물의 항산화 및 휘발성 화합물 특성
산업식품공학
2020 .01
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparison of Biological Compounds (CLA and Isoflavone) and Antioxidant Effects in Fermented Small Soybean Cultivars with Lactobacillus plantarum P1201
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
Quantitative Analysis of Nutrients and Antioxidant Isoflavones at Growth Stages from Soybean Seeds and Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlating Volatile Aroma Compounds Identified in Traditional Doenjang Produced in Gyeonggi Region to it Sensory Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of UHPLC/UV Conditions for the Simultaneous Determination of Isoflavones in Soybean Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characterization of isoflavones in soybean seed and fermented soybean products using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
불림 후 건조 조건에서 서리태와 백태의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
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