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Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Characterization of isoflavones in soybean seed and fermented soybean products using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
비닐하우스 고설 재배 시설을 사용한 콩 식물체 생산효율 증가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anthocyanin and Isoflavone Contents in Korean Black Soybean Landraces and Their Antioxidant Activities
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Comparison of Biological Compounds (CLA and Isoflavone) and Antioxidant Effects in Fermented Small Soybean Cultivars with Lactobacillus plantarum P1201
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of Biological Compounds (CLA and Isoflavone) and Antioxidant Effects in Different Fermented Soybean Cultivars with Lactobacillus plantarum P1201
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Optimization of UHPLC/UV Conditions for the Simultaneous Determination of Isoflavones in Soybean Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A comparison of the characteristic properties between soybean (Glycine max [L.] Merrill) seeds with different seed coat colors
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
한국 재래종 콩 유전자원의 이소플라본 함량과 수량관련형질에 대한 연차간 비교
한국육종학회지
2021 .12
Changes of Isoflavones and Amino Acids according to Proteolytic Enzyme Treatment and Germination Conditions in Small Black Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고랭지 적응 콩 43개 품종의 해발고도별 이소플라본 함량 비교
한국육종학회지
2018 .01
Physiological Activity of Soybean Resources, Identification of the Relationship between Individual Isoflavone Derivatives and Genetic Traits, and Their Differences by Cultivation Year
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
불림 후 건조 조건에서 서리태와 백태의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
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