개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
Development of Novel Foods and Functional Materials from Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Chinese Ethnic Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Fermented Seasoning Materials Using Region Agricultural Resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
New Application of Microbes from Fermented Foods: Development of Cereal Based Fermented Material and Its Utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microorganisms as Novel Probiotic Strains Isolated from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
In Vitro Functional Evaluation of Immune-Enhancing Probiotics from Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Plant-based Alternative Protein Foods Using Soybean Added Several Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Survey of Mycotoxin Contents of Korean Traditional Fermented Foods in Jeollanam-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0