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2015 .08
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fish Resources in the Traditional Knowledge associated with Biological Resources
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
A Study on Ultra-high Resolution Season Prediction System for a Practical Usage to Agricultural Community
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
New Application of Microbes from Fermented Foods: Development of Cereal Based Fermented Material and Its Utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Construction of Functional Food Raw Materials DB and Find Alternatives of Imported Raw Materials from Domestic Resources Using AI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Nutritional Supplements for Patients Using Gangwon Functional Agricultural Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
북방지역 농업환경 분석
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
동북아 발효문화의 기원에 관한 고찰
식품과학과 산업
2020 .06
Exploration of Active Ingredients of Hemp By-products Resources and Development of Functional Food and Cosmetic Materials Using Them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activities of the Enzymatic Hydrolysate Prepared from the Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Assessment of Antioxidant Activities and γ-Oryzanol Content of Non-Fermented and Fermented Korean Rice Bran by Various Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Review of Fermented Foods with Beneficial Effects on Brain and Cognitive Function
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Manufacture of fermented Allium hookeri using fermented blueberry produced lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Metadata standard and models produced from fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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