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Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidative and Sensory Properties of Allium hookeri Fermented by Leuconostoc mesenteroides in Pork Patties
Food science of animal resources
2019 .01
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immunomodulatory Effects of Solid-State Fermented Garlic with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of Black Allium hookeri
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Production of Functional High-protein Beverage Fermented with Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국축산식품학회지
2015 .01
Investigation on health benefit of fermented wheat bran by lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
블루베리 유산균 발효물의 이화학적 특성 및 저장안정성
Food Science and Preservation
2015 .12
Development of Hepatoprotective Functional Food Using Garlic Extract Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation of lactic acid bacteria fermented soybean Bellflower
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Ginsenosides in fermented Red Ginseng added various Lactic acid bacteria Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antihypertensive Peptides from Whey Proteins Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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