지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antihypertensive Peptides from Whey Proteins Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Novel ACE inhibitory Peptides from Soybean Proteins Isolates Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Manufacture of fermented Allium hookeri using fermented blueberry produced lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Hepatoprotective Functional Food Using Garlic Extract Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Immunomodulatory Effects of Solid-State Fermented Garlic with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Investigation on health benefit of fermented wheat bran by lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preparation of lactic acid bacteria fermented soybean Bellflower
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-obesity Effect of Fermented Whey Beverage using Lactic Acid Bacteria in Diet-induced Obese Rats
한국축산식품학회지
2015 .01
0