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Abstract
서론
본론
결론
참고문헌
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저칼로리 저감미도 대체감미료 시장 및 동향
식품과학과 산업
2016 .09
Study on the Risk Profile and Exposure Assessment of the Artificial Sweeteners (Sodium saccharin, Sucralose, Aspartame, Acesulfame potassium) Used in Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Consumer trends and implications for alternative sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Recent issues and management status on artificial sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Recent development and market status of alternative sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
설탕 대체재 연구 동향
식품과학과 산업
2016 .09
A Study on the Content of Aspartame in Beverages and Makgeolli Using Artificial Sweeteners
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Non-nutritive sweeteners 분석을 위한 최근 분석기술 동향
식품과학과 산업
2022 .03
Determination of Artificial Sweetener Content in Commonly Consumed Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Monitoring of Caffeine, Total Sugar and Artificial Sweetener Contents on Caffeinated Beverages in Seoul
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Artificial Sweeteners of Salted Seafood circulated in Chungnam area
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Next Generation Stevia Sweeteners, Rebaudioside D and M: Food Applications and Consumer Perception
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Identifying drivers of liking for milk-based coffee with alternative sweeteners using penalty-lift analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Bibim Naengmyeon Sauce added with Watermelon Powder replacing sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
대체 감미료인 에리스리톨과 수크랄로스를 첨가한 머핀의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2023 .10
Analysis of Sugar Content for the Publication of the National Standard Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
서울지역 유통 건강기능식품의 당 및 인공감미료 함량
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Sugar reduction & consumer insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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