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Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Change of Proximate Composition, Antioxidant Activity, and Ginsenoside Content of White Ginseng with Different Roasting Conditions
한국약용작물학회지
2022 .02
Influence of Roasting Treatment on the Antioxidant Activities and Color of Burdock Root Tea
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Component Changes in Garlic Stems by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Roasting on Functional Components and Antioxidant Properties of Angelica gigas NAKAI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Lipid Extraction Yield and Fat-soluble Antioxidant Components of Oat according to Supercritical Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 육성 귀리 품종의 이화학적 특성 및 식이섬유 함량 분포
한국육종학회지
2016 .01
발아 온도 및 시간에 따른 쌀귀리의 화학적 성분 및 항산화 활성 변화
산업식품공학
2022 .11
The Potential Neuroprotective Effects of Extracts from Oat seedlings against Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies Added with Cacao Nibs by Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Observation of the Effects of Pretreatment Processes and Roasting on the Powdering of Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
쌀귀리 가루의 입도별 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2017 .11
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