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Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
전처리에 따른 귀리 페이스트의 이화학적 특성 및 항산화 활성 변화
한국식품과학회지
2022 .10
Changes in Avenanthramides content of oat ( Avena sativa L.) depending on various conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 육성 귀리 품종의 이화학적 특성 및 식이섬유 함량 분포
한국육종학회지
2016 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Malt Made with domestic Oats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Standardization of avenanthramides from germinated oat extracts by validated analytical method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Standardization of germinated oat extracts containing avenanthramides and its efficacy on improving memory function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
발아 온도 및 시간에 따른 쌀귀리의 화학적 성분 및 항산화 활성 변화
산업식품공학
2022 .11
The Quality Characteristics of Oat Cookies Added with Aronia extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
쌀귀리 가루의 입도별 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2017 .11
The Potential Neuroprotective Effects of Extracts from Oat seedlings against Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of organic acid salts treatment on Hydrophilic concentration in oat (Avena sativa. L) seedlings: development of a potent functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of superheated steam treatment on oat rancidity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Osteoblast Differentiation Effects of Two New Secondary Metabolites Isolated from Avena sativa L. (Oat) Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Preparation of Avenanthramide from Daeyang Oat using Smart Farming System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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