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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
α-Asarone Alleviates Endoplasmic Reticulum Stress Induced-Macrophage Apoptosis in Advanced Atherosclerosis Progression
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Ocular Endoplasmic Reticulum Stress is Prevented by Treatment with Grape Polyphenols in in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Pretreatment of Eruca Sativa Attenuates Ocular Inflammation and Endoplasmic Reticulum Stress in Human Retinal Pigmented Epithelium Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Ginsenoside Rh2 on Nonalcoholic Fatty Liver Disease Exacerbation Induced by Endoplasmic Reticulum Stress and on Differentiation of THP-1 Monocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Application of Caenorhabditis elegans for Research on Endoplasmic Reticulum Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
Bifidogenic Effect and Metabolomic Shifts in Healthy Human Cohort Supplemented with a Prebiotic Dietary Fiber Blend, and Potential Utility of Pre-/Probiotics in Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Populus tomentiglandulosa improves cognitive impairment by regulating oxidative stress in an amyloid beta25–35-induced Alzheimer’s disease mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Aruncus dioicus var. kamtschaticus Prevent Ocular Endoplasmic Reticulum Stress and Inflammation in ARPE-19 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Curcumin and Curcuma longa L. extract regulate lipid accumulation through the regulation of the redox environment of the endoplasmic reticulum and apoB secretion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Zinc in Osteoporosis and Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Current Status of Smart Technology in Kimchi Manufacturing Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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