지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sensory Properties of Some Processed Foods in Relation to Sodium Reduction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Status of Alternative Foods Market & Products Development and the Role of Affective/Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Chinese Ethnic Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Current Status and Improvement of the Retest System of Foods etc.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Survey of Mycotoxin Contents of Korean Traditional Fermented Foods in Jeollanam-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0