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Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Enzyme Foods Using Brewing Fermentation By-Products with Improving Bowel Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
Chinese Ethnic Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Current Status and Improvement of the Retest System of Foods etc.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Novel Foods and Functional Materials from Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Monitoring of Vitamin D Content in Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Metabolite Changes Associated with Obesity and the Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin K Analysis in Commonly Consumed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Vitamin E Analysis in Commonly Consumed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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