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Objective Measurements of Textural and Rheological Properties of Cheese
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Microbiological safety and physicochemical analysis of cheese samples imported to South Korea
한국식품과학회지
2023 .06
A study on the quality of Gouda cheese using lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional processed cheese manufactured by cottage cheese and fermented soybean mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 미생물 안전성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on the quality of Camembert cheese using Lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
Some Properties of Fresh and Ripened Traditional Akcakatik Cheese
한국축산식품학회지
2018 .01
Growth Behavior of Listeria monocytogenes during over 60-Day Ripening of Camembert Cheeses Produced by Unpasteurized Raw Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .12
A Study on quality of Cheddar Cheese using Lactic acid bacteria Isolate from Cheese Aging Cave in Imsil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 관능평가
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
국내산 시판 스트링 치즈의 품질특성
한국식품영양과학회지
2023 .05
Pathogenic Characteristics and Antibiotic Resistance of Bacterial Isolates from Farmstead Cheeses
한국축산식품학회지
2018 .01
A Comparison of Quality Characteristics in Dairy Products Made from Jersey and Holstein Milk
Food science of animal resources
2019 .01
Physicochemical and Microbiological Properties of Yogurt-cheese Manufactured with Ultrafiltrated Cow's Milk and Soy Milk Blends
한국축산식품학회지
2015 .01
가공치즈와 구성 성분
축산식품과학과 산업
2016 .01
Prevalence of Foodborne Pathogens on Cheeses Made from Farmstead Milk Processing Plants in Korea
산업식품공학
2018 .01
Rheological and Microstructural Properties of Cheese Analogue Made with Cell-Free Culture Supernatants of Lactobacillus casei and Chicory Fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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