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대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
A study on the quality of Gouda cheese using lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Microbiological safety and physicochemical analysis of cheese samples imported to South Korea
한국식품과학회지
2023 .06
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 미생물 안전성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Objective Measurements of Textural and Rheological Properties of Cheese
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Functional processed cheese manufactured by cottage cheese and fermented soybean mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on the quality of Camembert cheese using Lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Study on quality of Cheddar Cheese using Lactic acid bacteria Isolate from Cheese Aging Cave in Imsil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Some Properties of Fresh and Ripened Traditional Akcakatik Cheese
한국축산식품학회지
2018 .01
Monitoring and Risk Assessment of Lead and Cadmium in Various Agricultural Products Collected from the Korean Market
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Growth Behavior of Listeria monocytogenes during over 60-Day Ripening of Camembert Cheeses Produced by Unpasteurized Raw Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .12
국내산 시판 스트링 치즈의 품질특성
한국식품영양과학회지
2023 .05
Concentration of heavy metals in shellfishes and health risk assessment from Korean coastal areas
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .12
Pathogenic Characteristics and Antibiotic Resistance of Bacterial Isolates from Farmstead Cheeses
한국축산식품학회지
2018 .01
국내산 시판 멸치(Engraulis japonicas) 액젓의 품질평가
한국수산과학회지
2018 .12
향신료에서 유래되는 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Benzoic Acid Production with Respect to Starter Culture and Incubation Temperature during Yogurt Fermentation using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2016 .01
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetable Raw Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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