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곡류 및 견과 종실류 중 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetable Raw Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Monitoring of Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Sulfur Dioxide Contents in Domestic Proceed Food Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Simultaneous Analysis of Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid and p-Hydroxybenzoic Acid Ester in Foods by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Monitoring of the Sorbic Acid, Benzoic Acid and Sulfur Dioxide for Commonly Consumed Beverages, Snacks and Instant Ramens in Korea
한국식품영양학회지
2019 .01
HPLC 및 GC를 이용한 건강기능식품 원료 중 보존료 함유량 조사
한국식품영양과학회지
2017 .03
Benzoic Acid Production with Respect to Starter Culture and Incubation Temperature during Yogurt Fermentation using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2016 .01
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
직접 용매 추출에 의한 조미대구 중 자연 생성 프로피온산 분석
한국식품영양과학회지
2018 .07
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
특이 콩 품종의 1차 대사체와 2차 대사체 조성 및 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2019 .08
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
용매 분획 및 유산균 발효가 커피체리 펄프 페놀성 화합물에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2023 .03
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
흑마늘의 첨가량과 초기 알코올 농도를 달리한 발효 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .02
조랭이떡 저장 중 천연유래 프로피온산 생성 특성 분석
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
초등학생들의 산-염기, 산성비, 토양산성화에 대한 이해
수산해양교육연구
2015 .12
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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