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지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of beta-carotene nanoemulsions for improving the stability of beta-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HPLC를 이용한 조제유류 중 베타카로틴 함량 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Correlation Analysis Between Pigment Content and Chromaticity in Yam
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Assessment of the Response of Beta-Carotene-Enhanced Transgenic Soybeans to Soybean Mosaic Virus
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant activity and Beta-carotene Content of Watermelon Varieties Cultivated in Chungbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Genetic Diversity Analysis of Beet (Beta vulgaris L.) Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Vitamin E and Beta-Carotene Contents of Seasonal Wild Greens in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Assessment of Genetic Variations Underlying Anthocyanin Accumulation in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A Study on the Effect of Blanching on the Content of Carotenoids in the Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Sugars and Organic Acids Content in the Mature Flesh of Peach Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Tissue-dependent Variation in Phytochemicals Content of Carrot Genotypes with Different Root Color
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Comparison of Free Sugars and Total Anthocyanin Contents in Korean Colored Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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