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지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
Development of beta-carotene nanoemulsions for improving the stability of beta-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Assessment of the Response of Beta-Carotene-Enhanced Transgenic Soybeans to Soybean Mosaic Virus
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Vitamin E and Beta-Carotene Contents of Seasonal Wild Greens in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The contents of β-carotene and cholesterol in selected types of agricultural and processed foods in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Antioxidant activity and Beta-carotene Content of Watermelon Varieties Cultivated in Chungbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Beta-carotene, Sugar, and Anthocyanin Content Variation in Carrot Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
이온크로마토그래프를 이용한 조제유류 및 영아용·성장기용 조제식 중 콜린 함량 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
파프리카의 색 및 조리방법에 따른 Carotenoids 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
β-Carotene과 Lycopene의 양자역학 및 화학적 항산화능과 세포 내 산화적 스트레스 보호 효과의 비교
한국식품영양과학회지
2017 .09
베타카로틴 함유 키토산/하이알루론산 나노캡슐의 용해도 및 재분산성 특성
한국식품과학회지
2022 .02
A Study on the Effect of Blanching on the Content of Carotenoids in the Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
당근의 성장과 생리활성물질 함량을 증진시키는 LED 파장에 관한 연구
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
The β-Carotene Contents of Selected Raw and Blanched Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
β-Carotene contents of selected Namul affected by various cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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