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데치기(Blanching)로 조리된 22가지 채소류의 베타카로틴 함량의 변화와 영양소 보존율(True Retention)
한국식품영양과학회지
2016 .07
Vitamin B6 retention in selected vegetables by blanching
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Study on the Effect of Blanching on the Content of Carotenoids in the Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of carotenoid compositions in tomato varieties with treatment methods (2021)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
데치기 처리에 따른 마늘종의 이화학적 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .06
지역 농특산물의 베타카로틴 함량 조사
한국식품영양학회지
2019 .01
The contents of β-carotene and cholesterol in selected types of agricultural and processed foods in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
2016년 데치기에 의한 β-carotene 함량 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Mineral Elements Bio-Accessibility and Antioxidant Indices of Blanched Basella rubra at Different Phases of in vitro Gastrointestinal Digestion
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Quality Analysis of α-carotene, β-carotene, and β-cryptoxanthin in Commonly Consumed Agricultural Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of beta-carotene nanoemulsions for improving the stability of beta-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
β-Carotene contents of selected Namul affected by various cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
데치기 시간에 따른 참취의 이화학적 및 관능적 특성의 변화
Food Science and Preservation
2015 .02
블랜칭 조건별 산마늘 분말의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2024 .08
데치기 및 초고압 처리를 이용한 항균처리 마늘 및 생강의 살균 효과 연구
한국식품과학회지
2018 .04
Comparison of Yield and Metabolites according to Types of Blanching Materials during Glehnia littoralis Sprout Vegetables Cultivation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
열처리 및 해동방법에 따른 냉동 감자와 당근의 품질 변화
한국식품영양과학회지
2022 .06
Changes of chemical compound and quality characteristic in garlic shoots with blanching conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin E and Beta-Carotene Contents of Seasonal Wild Greens in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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