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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Vitamin B6 retention in selected vegetables by blanching
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The β-Carotene Contents of Selected Raw and Blanched Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
데치기 처리에 따른 마늘종의 이화학적 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .06
블랜칭 조건별 산마늘 분말의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2024 .08
데치기(Blanching)로 조리된 22가지 채소류의 베타카로틴 함량의 변화와 영양소 보존율(True Retention)
한국식품영양과학회지
2016 .07
데치기 시간에 따른 참취의 이화학적 및 관능적 특성의 변화
Food Science and Preservation
2015 .02
전처리 방법에 따른 참외와인의 품질특성과 항산화능
Food Science and Preservation
2015 .06
데치기 및 초고압 처리를 이용한 항균처리 마늘 및 생강의 살균 효과 연구
한국식품과학회지
2018 .04
Changes of chemical compound and quality characteristic in garlic shoots with blanching conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
열처리 및 해동방법에 따른 냉동 감자와 당근의 품질 변화
한국식품영양과학회지
2022 .06
건곤드레의 품질에 대한 전처리의 영향
산업식품공학
2016 .01
Effects of blanching condition on Quality Characteristics of Onion Flakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Effect of Blanching Time on the Physicochemical Properties of Sweet Potato Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Study on the Effect of Blanching on the Content of Carotenoids in the Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전처리 및 냉·해동 방법에 따른 냉이의 품질 특성 차이
산업식품공학
2016 .01
가정간편식(HMR) 활용을 위한 수프용 양파 플레이크 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2021 .02
고려엉겅퀴 묵나물 추출물의 면역활성 증진 효과
Food Science and Preservation
2021 .08
Evaluating the Antioxidant Capabilities of Edible Insects after in vitro Gastrointestinal Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of carotenoid compositions in tomato varieties with treatment methods (2021)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Yield and Metabolites according to Types of Blanching Materials during Glehnia littoralis Sprout Vegetables Cultivation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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