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Inhibitory Effect of Black Soybean Doenjang on Obesity in High fat Diet-induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative analysis of Doenjang (Korean traditional soybean paste) manufactured in Gochang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Distribution of Molecular Weights of Total Nitrogen from Water extracts of commercial Korean Fermented Soybean Paste (Doenjang) and it’s Angiotensin I Converting enzyme (ACE) inhibitory activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Total Diet Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Properties of Fermented Rice, Soybean Products for Manufacture Low-salt Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Soybean Koji Supplement partially Suppresses High Fat Diet-Induced Obesity in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical characteristics and enzymatic activities of traditional soybean paste (Doenjang) produced in Gochang-gun, Jeonbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of traditional soybean pastes from ancient documents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Low-salt Doenjang according to Manufacturing Various Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Soybean Koji Supplement Reduces Body Weight Gain and Fat Accumulation in High-fat Diet-induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
High-Salt Diet Ameliorates High-Rice Diet-Induced Metabolic Disorder and Change of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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