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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Detection of Non-milk Fat in Milk Fat by Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Breeding of Cucumber Lines with High Carotenoid Content through Pyramiding of Two Carotenoid-Related Genes
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Carotenoids: Therapeutic Strategy in the Battle against Viral Emerging Diseases, COVID-19: An Overview
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Quantitative Analysis of Carotenoid Content in Different Types of Marine Algae (2022)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimizing sensory quality by modulating fat droplet size for the soy milk with reduced fat content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Comparison of carotenoid content in five types of seeds and eight types of green vegetables depending on cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
Carotenoid Content, Antioxidant Activity and Ethylene Related Gene Expression in High CO₂ Treated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparative analysis between types and areas of maize carotenoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
A Study on the Features and Functions of A2 Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
강일옥 옥수수의 영양성분, 카로티노이드 함량분석 및 생리활성 평가
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
사료 내 수준별 조단백질 조건에서 보호메티오닌과 보호라이신의 사료첨가 급여가 착유우유생산성 및 유성분에 미치는 영향 : 메타분석
한국유기농업학회지
2016 .01
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