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Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
Quality characteristics and antioxidant activity of beer made from domestic Hopum barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Functional craft ale beer fortified with GABA-jujube fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterization of Korean Wheat in Beer Brewing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Establish for Manufacturing Process of Craft Beer using Indigenous Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Rapid detection of beer-spoilage lactic acid bacteria: Modified hop-gradient agar with ethanol method
한국식품과학회지
2020 .06
Analysis of Taste Intensity according to the Formulation of Various Animal Processed Foods using Electronic Tongue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Alcohol Production of Low Malt Beer Using Heat Treated Purple Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of Pilsner-beer affected by addition rates of germinated rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Generation and Validation of Markers Based on the Nucleotide Polymorphism in Bitterness (Bi) and Bitter fruit (Bt) Gene for Cucumber Lines
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Beer Made from Imported and Korean Hopum Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 수제맥주 산업의 현황과 앞으로의 방향
식품산업과 영양
2019 .12
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