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Correlation of International Bitterness Unit and Electronic Taste Analyzer in Larger Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
중국 공자 이전의 미학사상에 대한 인식 연구
수산해양교육연구
2022 .10
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characteristics and antioxidant activity of beer made from domestic Hopum barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
Functional craft ale beer fortified with GABA-jujube fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Current Status of Taste Education and Exploring the Possibility of Dietary Education
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Cross-Cultural Study of Health Interests and Pleasure in Taste among Consumers from 10 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on the sensory detection and recognition thresholds of five basic tastes in Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
How Digitized Taste Data Are Changing Japanese Food Industry?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Capsaicin on the Threshold of Basic Tastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Important Role of Umami Taste in Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
분자생물학 기반 맛의 평가
식품산업과 영양
2016 .06
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