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Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시판김치 인식도 조사를 기반으로 한 김치양념 최적화 연구: 전라북도 여성을 대상으로
산업식품공학
2018 .01
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
전통 장류의 염도 및 당도가 농촌 노인의 맛 감지도와 식품섭취행태에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
중국 공자 이전의 미학사상에 대한 인식 연구
수산해양교육연구
2022 .10
The Effect of Salinity on Starch-Derived Metabolites Released from Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
염도와 발효온도를 달리하여 제조한 단기 숙성 묵은 김치의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .06
The Current Status of Taste Education and Exploring the Possibility of Dietary Education
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Cross-Cultural Study of Health Interests and Pleasure in Taste among Consumers from 10 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Study on the sensory detection and recognition thresholds of five basic tastes in Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
How Digitized Taste Data Are Changing Japanese Food Industry?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
서해안 군내간척지 담수호 및 농경지 염류의 시공간적 분포 특성 분석
한국농공학회논문집
2023 .01
Lower Mg and S contents in solar salt used in kimchi enhances the taste and anticancer effects on HT-29 colon carcinoma cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Korea’s export kimchi strategy based on the characteristics of American consumer product kimchi trade
식품저장과 가공산업
2024 .09
Effect of Capsaicin on the Threshold of Basic Tastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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