지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Study on the sensory detection and recognition thresholds of five basic tastes in Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Properties and Taste Measurement by Electronic Tongue for Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Ingredient and Salinity Variations in Doenjang Stews Sold in a College Town and Consumer Acceptance of Doenjang Stews among Korean College Students
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
당 저감 및 나트륨 저감을 위한 미각 이해
식품과학과 산업
2017 .12
Characteristics of food waste: water and salinity contents
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
전라남도 장수지역 및 서울 일부 지역 거주 80대 노인의 맛 선호도, 식품섭취빈도, 영양 섭취 상태 비교
한국식품영양학회지
2016 .02
Taste, Olfactory and Food Texture Reward Processing in the Brain and the Control of Appetite and Nutrient Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
서해안 군내간척지 담수호 및 농경지 염류의 시공간적 분포 특성 분석
한국농공학회논문집
2023 .01
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Low-salt Doenjang according to Manufacturing Various Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Metabolite Analysis and Identification of ACE Inhibitors in Low-Salt Doenjang with Enhanced Umami Taste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0