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Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Strategy for Problem Solving in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품의 맛·향 디지털화
식품과학과 산업
2024 .09
Food Technology Transfer Status and Future Development Direction for Food Industry Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품의 맛에 대한 초식품물리학적 해석
식품과학과 산업
2018 .03
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
Inborn genetic variation, taste and food preferences in humans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Research Approaches for Food Industry and Technology Transfer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
Big Data Strategy of the Food Industry in Response to the Fourth Industrial Revolution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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