지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Challenge of nutrition for children with inborn errors of metabolism in Vietnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
How Digitized Taste Data Are Changing Japanese Food Industry?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
National human genome projects: an update and an agenda
Epidemiology and Health
2017 .01
Genetic analysis of taste-active compounds in Korean native chicken red brown line
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
딸기 조직배양 시 BA (benzyladenine) 처리에 따른 변이 발생 및 변이 연속성 검정
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
식품의 맛에 대한 초식품물리학적 해석
식품과학과 산업
2018 .03
전통 장류의 염도 및 당도가 농촌 노인의 맛 감지도와 식품섭취행태에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
안양시 일부 보육시설 영유아의 당류 함유식품 섭취 및 식습관 실태 - 보육시설 영유아의 부모 대상 설문조사 -
한국식품영양학회지
2017 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
AFLP 마커를 이용한 당단풍나무 집단의 유전다양성과 유전구조
한국산림과학회지
2016 .01
Study on Genetic and Phenotypic Variations in Artemisia Species
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
0