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Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Analysis and Identification of ACE Inhibitors in Low-Salt Doenjang with Enhanced Umami Taste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Umami Taste on Saltiness, Sweetness, and Sourness for the Aqueous Solution and Selected Cooked Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
감칠맛 식품 소재가 Kokumi 맛 감지 칼슘수용체에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2022 .12
꿀벌 미각수용체의 기능 연구와 바이오센서로의 응용
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Cross-Cultural Study of Health Interests and Pleasure in Taste among Consumers from 10 Countries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
중국 공자 이전의 미학사상에 대한 인식 연구
수산해양교육연구
2022 .10
The Current Status of Taste Education and Exploring the Possibility of Dietary Education
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on the sensory detection and recognition thresholds of five basic tastes in Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
How Digitized Taste Data Are Changing Japanese Food Industry?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Capsaicin on the Threshold of Basic Tastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physical, chemical composition and umami compound of dried immature and mature roes of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis)
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .07
분자생물학 기반 맛의 평가
식품산업과 영양
2016 .06
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