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The Important Role of Umami Taste in Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Analysis and Identification of ACE Inhibitors in Low-Salt Doenjang with Enhanced Umami Taste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Umami Taste on Saltiness, Sweetness, and Sourness for the Aqueous Solution and Selected Cooked Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
꿀벌 미각수용체의 기능 연구와 바이오센서로의 응용
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
중국 공자 이전의 미학사상에 대한 인식 연구
수산해양교육연구
2022 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
당 저감 및 나트륨 저감을 위한 미각 이해
식품과학과 산업
2017 .12
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
국내 마른멸치 유통시장 간 가격 및 변동성 전이효과에 관한 동태적 분석
수산해양교육연구
2018 .04
Correlation Between in vitro Activity Assay with Cloned Human Sweet Taste Receptor and Sensory Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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