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Changes in microbial community and the function and role of starter cultures in kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Microbial Community Analysis in Soil by Next-Generation Sequencing
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
김치 발효 중 소금 농도에 따른 균총의 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Exploration of new materials through next generation sequencing (NGS) data analysis for specific microbial detection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effect of Salinity on Starch-Derived Metabolites Released from Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Identification of Microbial Communities focused on Foodborne Pathogens in Kimchi Manufacturing Process using Culture Independent and Dependent Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
김치냉장고의 탄생: 발효 음식, 새로운 주거 환경, 냉장 기술
식품과학과 산업
2023 .09
Machine learning model for age prediction using gut microbial communities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Understanding tissue specific the microbial communities of kiwifruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Relation between Chemical Properties and Microbial Activities in Soils from Reclaimed Tidal Lands at South-western Coast Area in Korea
한국토양비료학회지
2015 .08
A Study Microbial Community Analysis and Decomposition of Food Waste by Mix Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
시판김치 인식도 조사를 기반으로 한 김치양념 최적화 연구: 전라북도 여성을 대상으로
산업식품공학
2018 .01
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