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Characteristics of Cold Brewed Coffee Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of quality changes in commercial cold brew coffee by microbial and accelerated shelf-life testing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Contents of Chlorogenic Acids in Cold Brew Extracts from India Coffee Bean by Roasting Intensity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of cold brew teas depending on different sterilization temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
시판 점적식 콜드브루 커피의 저장기간에 따른 미생물 변화 및 품질 특성
산업식품공학
2020 .01
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
추출 방법을 달리한 커피의 이화학적 특성
산업식품공학
2020 .01
보리와 타가토스의 첨가가 요구르트의 품질 특성 및 항산화 활성에 미치는 영향
산업식품공학
2020 .01
Bioconversion of coffee extract via lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
유산균의 종류 및 귀리 첨가가 요구르트의 품질 및 항산화활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .12
Robot versus human barista: Comparison of volatile compounds and consumers’ acceptance, sensory profile, and emotional response of brewed coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
유산균을 이용한 발효 고구마의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
국내 시판 호상 요구르트의 품질 특성 분석
한국식품영양과학회지
2018 .11
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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