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Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
[S5-1] Functional Properties of Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Metabolite Changes Associated with Obesity and the Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chinese Ethnic Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S5-4] Role of Indigenous Microflora in Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Anticoagulation Activity of the B. subtilis Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Functional Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods, Including Korean Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of High Value-added Materials Using Functional Microbial Resources from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of High Value-added Materials Using Functional Microbial Resources from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Application of Metabolomics in Fermented Foods
식품저장과 가공산업
2011 .12
Microorganisms as Novel Probiotic Strains Isolated from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Survey of Mycotoxin Contents of Korean Traditional Fermented Foods in Jeollanam-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization and Application of Lactobacillus sakei Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nutritional Characteristics of Worldwide Fermented Vegetable Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
우리 전통 발효식품의 세계화 동향과 전망
식품과학과 산업
2010 .09
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