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Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Properties and Taste Measurement by Electronic Tongue for Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
경기지역 전통 된장의 발효 기간 중 온도와 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Changes in physicochemical characteristics and nutritional values of soybean, meju, and doenjang by varying sowing periods
한국식품과학회지
2017 .02
Influences of viscosity variations on consumer perception of kokumi in doenjang soup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
개량된장과 전통된장의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .07
Influences of broth types on consumer perception of kokumi in doenjang soup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Mass spectrometry-based metabolomic study of traditional Doenjang effects against hepatic fibrosis
Applied Biological Chemistry
2016 .01
고구마를 이용한 된장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2017 .04
Correlating Volatile Aroma Compounds Identified in Traditional Doenjang Produced in Gyeonggi Region to it Sensory Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Regional variations in the volatile and sensory aroma profile of doenjang fermented in different region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Correlations of Sensory Evaluations and Volatile Compounds in Korean Soybean Pastes Using Electronic Nose Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
충북지역 된장의 발효기간 중 이화학적 품질 및 향기 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Novel Starter Culture on a Quality Improvement, Sensory and Antioxidant Properties of Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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