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충주산 병풀 용매추출물의 활성성분과 항산화 및 항염증 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
열풍건조 도라지의 갈변과 항산화활성에 대한 건조온도와 스팀처리의 영향
산업식품공학
2016 .01
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Drying Method on Anti-Oxidant, Anti-Proliferation Activity and Phenolic Compound Content in Different Parts of Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Freeze Drying, Room-temperature Drying, and Room-temperature Drying after Roasting on Volatile Compounds Sugar Content, Flavonoids, and Antioxidant Activity of Hallabong Peel Tea
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
재배조건 및 관수방법에 따른 병풀 (Centella asiatica) 계통의 생육, Asiaticoside 함량과 항산화활성
한국약용작물학회지
2020 .08
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
펄프·종이기술
2019 .10
Effect of Anti-inflammatory Activity on the Skin Cells and Quantitative Analysis of the Major Ingredients of Various Centella asiatica Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
열풍건조 시의 건조 온도와 풍속에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
산업식품공학
2016 .01
건조방법에 따른 건고추의 품질특성과 생산효율 비교
시설원예·식물공장
2018 .10
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