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Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Fatty Acids Composition in Infant Formula using GC-FID
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Analytical Method for Apigenin in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of Caffeine in Foods Using High-performance liquid chromatography (HPLC)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Analysis Method for Mineral Oil in Food by SPE and GC-FID
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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