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당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2022 .12
Unveiling the Influence of Osmotic Pretreatment on Dried Fruit Characteristics: A Meta-Analysis Approach
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
전처리 방법에 따른 냉동 복숭아의 품질 특성
산업식품공학
2018 .01
Morphological and molecular analysis of indigenous Myanmar mango (Mangifera indica L.) landraces around Kyaukse district
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Optimization of processing mango jelly with response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Comparison of quality characteristics of ginseng dried by hot-air and infrared pulses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of ‘Irwin’ Mango Fruits by Harvest Stage and Storage Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Drying characteristics of lotus root under microwave and hot-air combination drying
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
The effect of osmotic dehydration pretreatment with sweeteners on the quality of dried aronia berries
Food Science and Preservation
2020 .07
저온기 최저온도에 따른 망고의 개화 및 과실발달
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Quality Characteristics of Jeju Beets Treated by Various Drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
탈수와 체질량지수 및 혈중지질 농도와의 관련성
대한영양사협회 학술지
2017 .01
애플망고 젤리의 제조 최적화를 위한 반응표면분석법의 적용
한국식품영양학회지
2022 .12
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