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Abstract
서론
본론
결론
요약
References
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배양육 산업의 어제와 오늘
식품과학과 산업
2023 .03
대체 단백질, 배양육 소재의 최신 연구 동향
식품산업과 영양
2019 .12
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
펫푸드 시장에서의 배양육 활성화 방안
식품과학과 산업
2022 .12
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
대체육의 지속 가능한 발전을 위한 최신 연구 동향과 식품학적 고찰
한국식품영양과학회지
2025 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
대체 단백질 식품 제조를 위한 소재 및 기술
식품과학과 산업
2023 .09
An Overview of Meat Industry in Sri Lanka: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2016 .01
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current status and challenges of cell cultured meat food development from marine products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Production Technology and Industrial Prospects of Cultured Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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