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Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
Growth of Putative Probiotic Strains in Media Containing Hot Water Extract of Freshwater Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Chinese Ethnic Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
New Application of Microbes from Fermented Foods: Development of Cereal Based Fermented Material and Its Utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Comparative Study on the Retina of 22 Freshwater Fishes in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antibacterial activity against fish pathogen of extracts from seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
어류군집 분석을 통해 확인한 영랑호의 해양화
농업생명환경연구
2024 .03
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation and identification of the antimicrobial substance from marine bacteria against fish pathogens
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Survey of Mycotoxin Contents of Korean Traditional Fermented Foods in Jeollanam-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Melatonin Content and Antioxidant Activity of Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of High Value-added Materials Using Functional Microbial Resources from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microorganisms as Novel Probiotic Strains Isolated from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of N-Nitrosamines and Nitrite on Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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