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Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts Inhibits Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
땅콩나물용 품종선발과 고함량 레스베라트롤 생육단계 구명
시설원예·식물공장
2015 .06
Evaluation of peanut sprout for the anti-inflammatory and whitening effects during germination period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
새싹땅콩 분말 및 추출물 첨가 식빵의 품질특성과 항산화 활성
한국식품영양학회지
2015 .08
Protective Effects of Peanut Sprout Extracts on the Barrier Function of Human Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
땅콩 새싹 추출물의 생리활성 및 영양학적인 특성
한국식품영양과학회지
2024 .06
Anti-Obesity and Lipid-Lowering Properties of Dietary Ellagic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Extract of Peanut Sprout Inhibits Solid Tumor Growth and Lung Metastasis of Breast Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Monounsaturated Fatty Acid Enriched Peanut Consumption on Plasma Lipid Profile in a High Fat Diet-Induced Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새싹 땅콩분말을 첨가한 절편의 품질특성
농업생명환경연구
2024 .06
볶음 및 발아처리한 땅콩분말의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Search for variety and germination period of peanut sprout for the development of nutraceutical and cosmeceutical ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study of the Bioactivity Properties of Peanut Shell Extracts using Various Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
볶음땅콩가루, 새싹 땅콩가루를 첨가한 쌀파이의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Resveratrol의 첨가가 육계의 생산성, 혈액 생화학 특성, 혈액 내 면역글로불린과 혈액 내 항산화 인자에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .06
콩 및 땅콩 단백질 혼합비율에 따른 이화학적 특성
산업식품공학
2023 .02
Anti-Obesity Properties of Bentonite in Diet-Induced Obesity Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
볶음처리에 따른 콩나물과 땅콩 새싹 추출물의 이화학적 특성 및 관능적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2020 .04
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