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Evaluation of peanut sprout for the anti-inflammatory and whitening effects during germination period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
새싹땅콩 분말 및 추출물 첨가 식빵의 품질특성과 항산화 활성
한국식품영양학회지
2015 .08
Protective Effects of Peanut Sprout Extracts on the Barrier Function of Human Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
볶음 및 발아처리한 땅콩분말의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
새싹 땅콩분말을 첨가한 절편의 품질특성
농업생명환경연구
2024 .06
Extract of Peanut Sprout Inhibits Solid Tumor Growth and Lung Metastasis of Breast Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lipid-Lowering and Anti-Obesity Properties of Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts Inhibits Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
땅콩나물용 품종선발과 고함량 레스베라트롤 생육단계 구명
시설원예·식물공장
2015 .06
Protective Effects of Peanut Sprouts from a Smart Farming System on the Barrier Function of Human Epithelial Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
중립 혼반용 검정 땅콩 신품종 흑찬
한국육종학회지
2022 .12
Agricultural by-products as a valuable source of nutraceutical potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
땅콩 새싹 추출물의 생리활성 및 영양학적인 특성
한국식품영양과학회지
2024 .06
Nutraceuticals as Modulators of Immune Function: A Review of Potential Therapeutic Effects
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
볶음땅콩가루, 새싹 땅콩가루를 첨가한 쌀파이의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
콩 및 땅콩 단백질 혼합비율에 따른 이화학적 특성
산업식품공학
2023 .02
Germination and Quality Characteristics of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Functional Beverage Using Peanut (Arachis hypogaea L.) Sprouts from Udo Islands
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
볶음처리에 따른 콩나물과 땅콩 새싹 추출물의 이화학적 특성 및 관능적 특성 변화
한국식품영양과학회지
2020 .04
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