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Hot Issue
월간 닭고기
2007 .01
일부 여대생의 맛 선호도에 따른 식행동 및 영양소섭취상태
대한영양사협회 학술지
2010 .01
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
신미종(辛味種)고추의 추숙(追熟)에 관(關)한 생리화학적(生理化學的) 연구(硏究) [제 6 보(第 6 報)] -부위별(部位別)과 Capsaicin 동족체별(同族體別)로 본 신미성분(辛味成分)의 변화(變化)-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
매운맛 선호도가 식품섭취유형, 혈중지질 및 항산화성 비타민 수준에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1996 .04
한국 재래식 된장 맛의 특징
한국식품영양과학회지
1992 .09
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Characteristics of Taste Components of Commercial Kochujang
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Characteristics of Taste Components of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2002 .08
건조어육류(乾燥漁肉類)에 대(對)한 정미성분(呈味成分)의 변화(變化)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1973 .01
한국재래식(韓國在來式) 간장의 맛 성분(成分)에 관한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1980 .01
How Digitized Taste Data Are Changing Japanese Food Industry?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
이달의 Hot Issue
월간 닭고기
2013 .01
보리등겨로 제조한 간장의 맛성분 특성
Applied Biological Chemistry
2002 .01
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
매운맛 선호도가 사람의 말초혈액에서 분리한 면역세포 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1997 .12
Is Glutamate a Taste or a Transmitter?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Umami-Bitter Taste Interactions in Bitter Taste Receptor-Expressing Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Taste Composition and Biological Activities of Cheonggukjang Containing Rubus coreanum
Food Science and Biotechnology
2008 .08
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