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Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Korean foods menu using textured soy protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Improved Antioxidant Activities of Maillard Reaction Products from Soy Protein by Lactic Acid Bacteria Mediated Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inclusion of Dietary Palm Oil and Soy Oil on Growth Performance and Nutrition Digestibility in Broiler Chickens
한국가금학회지
2020 .09
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Comparison of characteristics of soy protein based patties with different types of binding agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
허브간장의 항산화성 및 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Quality Characteristics of Commercial Soy Protein Isolate (SPI) Distributed in Domestic Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Fermented Soy Protein Product Reduces Blood Pressure And Modulates The Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of physicochemical properties of commercial and lab-made soy protein isolate and its application to emulsion system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of soy peptide on muscle regeneration after exercise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Volatile Compound, Physicochemical, and Antioxidant Properties of Beany Flavor-Removed Soy Protein Isolate Hydrolyzates Obtained from Combined High Temperature Pre-Treatment and Enzymatic Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
‘매향’ 딸기의 조직배양 시 coconut water 처리에 따른 기내 증식효율 향상
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
κ-카라기난과 메틸셀룰로스를 결착제로 사용한 식물성 패티의 냉장저장 중 품질특성
산업식품공학
2020 .01
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