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Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
식물성 기름에서의 Singlet Oxygen Oxidation
식품과학과 산업
1987 .12
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[특집 : 식품 향기성분의 연구동향] 새로운 식품향 제조방법으로서의 Reaction Flavor 기술
식품산업과 영양
2001 .08
Flavor Release from Ice Cream during Eating
Food Science and Biotechnology
2007 .02
마늘 flavor
한국식품영양과학회지
1983 .06
Encapsulation of Flavors by Molecular Inclusion Using β-Cyclodextrin : Comparison with Spray-drying Process Using Carbohydrate-based Wall Materials
Food Science and Biotechnology
2009 .02
조립 식품의 Flavoring
식품과학과 산업
1982 .09
[P1-18] Singlet Oxygen Quenching Activities of Various Fruit and Vegetable Juices Containing High Quantity Anthocyanins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Recreating Flavors from Nature
식품기술
2005 .01
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
Food science of animal resources
2019 .01
담배향료의 발전 : 현황과 전망
한국연초학회 학술발표회
1997 .01
천연 조미향상물질의 첨가에 의한 Maillard 반응에서 Meat-like Flavor의 개발
한국식품과학회지
1997 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
라면의 저장중 생성되는 Flavor 화합물의 종류 및 양적 변화
한국식품과학회지
1993 .02
Health Promoting Properties of Natural Flavor Substances
Food Science and Biotechnology
2006 .06
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