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I. 서론
II. 분석의 목적과 이용
III. 분석시 고려사항
IV. 분석 방법 및 과정
V. 결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
향기성분이 있는 식품의 보존료 분석
한국식품과학회지
1996 .12
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Singlet Oxygen Oxidation on the Flavor of Foods and Stability of Vitamins
Food Science and Biotechnology
2002 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
Creation of Multi - functional Foods
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .04
[특집 : 식품 향기성분의 연구동향] 새로운 식품향 제조방법으로서의 Reaction Flavor 기술
식품산업과 영양
2001 .08
[S1-2] Current Status of National Research and Development on Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Flavor Release from Ice Cream during Eating
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
[S4-4] Health Functional Foods and Clinical Trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Safety of Food Additives in Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S12-2] Understanding of Clinical Trials and Development of Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[S5-1] Functional Properties of Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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