지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
韓國食品의 營養成分에 관한 硏究(XVI)
한국식품영양과학회지
1984 .08
NUTRITIVE VALUE OF RENDERED PROTEIN MEALS
한국가금학회 심포지움
1997 .06
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
Creation of Multi - functional Foods
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .04
[S1-2] Current Status of National Research and Development on Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
[S4-4] Health Functional Foods and Clinical Trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Safety of Food Additives in Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S12-2] Understanding of Clinical Trials and Development of Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[S5-1] Functional Properties of Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Safety of Food Additives in Children"s Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Evaluate the Biological Effects of Collagen Derived from Korean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0