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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
Evaluation of Matrix Effects Using LC-MS/MS with QuEChERS and Liquid-Liquid Extraction Methods
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
Comparative Study of the Efficiency of Liquid Liquid Extraction Method and QuEChERS Method using GC/MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
고압추출 공정 적용을 통한 왕겨 실리카 추출수율 최적화 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
박테리오신 신속 추출을 위한 Aqueous Two Phase System 고찰
산업식품공학
2021 .11
Ethyl acetate를 활용한 액체-액체 추출 조건별 퓨란계화합물의 추출 성능 평가
산림바이오에너지
2023 .12
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
추출조건에 따른 고구마 잎의 Lutein, β-Carotene 및 Polyphenol 함량
한국식품영양과학회지
2017 .11
Multi-response Optimization for Unfertilized Corn Silk Extraction Against Phytochemical Contents and Bio-activities
산업식품공학
2017 .01
Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
Effects of Ethanol Addition on the Efficiency of Subcritical Water Extraction of Proteins and Amino Acids from Porcine Placenta
한국축산식품학회지
2015 .01
Establishment of extraction conditions for the optimization of Lavender extract using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Accelerated Solvent Extraction of Ginsenosides from Cultivated Wild Ginseng Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
Determination of Formaldehyde in Beverage by Liquid-Liquid Extraction High-Performance Liquid Chromatography with Diode-Array Detection (LLE-HPLC-DAD)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Multiresponse Optimization and Prediction of Antioxidant Properties of Aqueous Ginger Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
반응표면분석에 의한 능이버섯 추출물의 추출조건 최적화
한국식품영양과학회지
2015 .03
Optimization of the Extraction protocol for The Large-Scale Manufacturing of Fucoidan Extracted from Sargassum thunbergii Using Hot Water Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effect of The Combination with Heat Treatment and Alcoholic Pre-Extraction on Artemisia capillaris Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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