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What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Digital transformation of flavor via animal-based brain stimulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
비가열 병합살균에 의한 후추의 향미 특성 변화
산업식품공학
2020 .01
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Manufacture of Green Laver Chips Enhanced with Reaction Flavor Technology for Flavor Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
Food science of animal resources
2019 .01
Digitalization of food flavor recognition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Genetic analysis of taste-active compounds in Korean native chicken red brown line
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
The Effects of Maesil (Asian Apricot) Flavoring Agent on Enhanced Flavor and Quality Characteristics of Frozen Fruit Puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Customized flavor research strategy for the development of K-Food using alternative proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품의 맛·향 디지털화
식품과학과 산업
2024 .09
Physicochemical changes and sensory properties of Spicy flavored and Galbi flavored seasoning lavers during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Digital transformation of the food industry to dominate the global market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
HMR형 냉동 별미밥에 대한 소비자 인식 및 구매실태
한국식품영양학회지
2019 .01
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