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Abstract
서론
본론
결론
참고문헌
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Application of next generation sequencing for food microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Application and Acceptability of Microbiomes in the Production Process of Nigerian Indigenous Foods: Drive towards Responsible Production and Consumption
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
Korean traditional fermented foods and microbiome
식품과학과 산업
2022 .12
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
A Review of Fermented Foods with Beneficial Effects on Brain and Cognitive Function
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
New Business Model (ver.4.0) of Food Industry Using Microbiome Research
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식품 미생물 균총 연구를 위한 최신 마이크로바이옴 분석 기술
식품과학과 산업
2019 .09
NGS 분석에 기반한 전통발효식품 미생물 연구 및 산업적 활용
식품산업과 영양
2018 .06
Application of traditional fermented food microorganisms to green biotechnology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functionality and Microbiome of Traditionally Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Disease and Human Microbiome : Microbiome Study on Allergic Disease in Infant and Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
동북아 발효문화의 기원에 관한 고찰
식품과학과 산업
2020 .06
Diversity and community analysis of fermenting bacteria isolated from eight major Korean fermented foods using arbitrary-primed PCR and 16S rRNA gene sequencing
Applied Biological Chemistry
2015 .01
전통주 마이크로바이옴과 양조미생물 종균화
식품과학과 산업
2022 .12
Isolation and Identification of Microorganisms for Food Waste Decomposition Activity from Traditional Fermented Foods and Soils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Metadata standard and models produced from fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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