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The Important Role of Umami Taste in Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P1-11] Relative Saltiness and Umami Taste Strength of Plant Aqueous Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Umami-Bitter Taste Interactions in Bitter Taste Receptor-Expressing Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Umami Taste on Saltiness, Sweetness, and Sourness for the Aqueous Solution and Selected Cooked Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[PL-2] In Pursuit of Functional Foods for Personalized Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P1-38] 가수분해 조건에 따른 Gluten과 SPI 가수분해물의 유리아미노산과 Umami 강도
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우리 전통식품의 현황
식품산업과 영양
2007 .06
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
꿀벌 미각수용체의 기능 연구와 바이오센서로의 응용
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
[S12-1] The Metabolites of Korean Traditional Fermented Foods and Their Functions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
第3者物流의 實態分析 및 活性化 方案에 관한 硏究
한국항만경제학회지
2002 .12
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
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